Te gast bij About Books

  MarjanBrouwers

Deze week heb ik een online optreden: ik ben woensdagavond vanaf 19.30 uur ongeveer te gast bij het programma About Books van de Zilverboekenclub. Dan mag ik vertellen over Zonderland, dystopische verhalen en hoe het voelt als de werkelijkheid je verhaal dreigt in te halen (denk wateroverlast, artsen die zelf donorkinderen verwekken, Donald Trump, corona …). Ik kijk uit naar een leuk gesprek, waaraan je als kijker online ook aan mee kunt doen via de chat. Hier vind je de stream op Facebook en je kunt ook meekijken via YouTube. Ben je erbij? Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.