Tussen de Dijken te koop in Almelo

Bij de Aa is een fijne boekhandel in Almelo en ook daar is het boek Tussen de Dijken inmiddels te koop. Het boek heeft een mooie plek gekregen in de winkel, waarvoor dank!

Bij de Aa is een boekhandel waar de koffie altijd klaar staat en de sfeer goed is. De persoonlijkste boekhandel van Almelo, staat op de website en dat is helemaal waar. Jeannette van Ditzhuijzen, met wie ik onder andere de roman Ren, Janina, ren! schreef, komt er graag en zag het boek staan. Hopelijk weten de lezers van Almelo het boek te vinden. Tussen de Dijken gaat namelijk niet alleen over de Molukse gemeenschap uit de CC-polder, maar ook over hun verleden. Over hoe ze aankwamen in Nederland en waarom. Hoe ze in allerlei kampen woonden, totdat ze uiteindelijk in dit meest afgelegen woonoord terecht kwamen en samen een bestaan samen opbouwden. Een boek dus dat interessant is voor lezers uit het hele land.

Mooie plek voor Tussen de Dijken in de winkel!

Tussen de dijken is ook in de webshop van boekwinkel Bij de Aa te bestellen.

Woon je niet in Almelo en omstreken? Koop dan Tussen de Dijken. Herinneringen aan het Ambonezenbosje bij je eigen boekhandel of bestel het bij Uitgeverij Passage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.