Twee jaar Leegland

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat Anton Scheepstra en ik klaar zaten op de uitgeverij voor de inloopboekpresentatie van Leegland. Mondkapjes bij de hand en er mochten maar twee personen tegelijk binnenkomen, want twee jaar geleden zaten we middenin de coronapandemie. Daarom presenteerden we Leegland op deze manier. En dat was best gezellig ook nog eens.

Twee jaar later is Leegland gelukkig nog altijd volop te koop bij de boekwinkels en online. En het verhaal is misschien wel actueler dan ooit met de opleving van de coronabesmettingen, de vreselijke oorlog in de Oekraïne, de chaos in Groot-Brittanië, overstromingen in de hele wereld, hoge energieprijzen en ga zo maar door. Niet alles wat ik vreesde toen ik Leegland schreef is uitgekomen, maar de wereld is er een stuk minder gezellig op geworden.

Zonderland!

Twee jaar geleden dronk Anton en ik samen met familie, vrienden en gezin plus aanhang op Leegland. Dat doe ik graag nog een keer. Voor lezers die het boek hebben verslonden heb ik een fijne mededeling: ik werk hard aan het vervolg en hopelijk kan ik jullie binnenkort vertellen wanneer Zonderland uitkomt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_5328.jpeg
Zonderland in wording

Geef Leegland cadeau!

Heb je familieleden, vrienden, kennissen of buren die Leegland nog niet hebben gelezen, maar wel verzot zijn op een fijne dystopische roman? Wees er dan snel bij en haal het boek als sinterklaas- of kerstcadeau. Dan zijn ook zij helemaal bij op het moment dat Zonderland uitkomt. Hopelijk met een grootse boekpresentatie met alles er op en eraan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is marjan-proost-3.jpeg

Proost!

Voor nu: proost op Leegland en Zonderland en vooral op een betere wereld.

Leegland is te koop bij elke boekwinkel en bij Uitgeverij Passage als boek & als e-book.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.