Mooie uitzending op RTV Noord

En vandaag was het zover: Ik moest me om vijf uur melden in de Mediacentrale, waar ik eerst in de schmink ging en daarna een zender omgehangen kreeg. Vervolgens naar de studio waar ik aan tafel als eerste mocht praten over ons boek met presentator Marcel Nieuwenweg en tafeldame Heleen Lameijer.

Naast mij zat marktmeester Jordy Bakker die na mij aan de beurt was met zijn verhaal over de traditionele bloemetjesmarkt die morgen voor het eerst weer doorgaat sinds corona. Het was een fijne uitzending met veel ruimte en oprechte aandacht voor het boek, de geschiedenis van de Molukse gemeenschap en de ervaringen van Maike en mij. Onderdeeel van de uitzending was het ontroerende filmpje dat gisteren is gemaakt met vier oud-bewoners in het Ambonezenbosje.

Benieuwd? Het fragment is toegevoegd aan dit verhaal. De hele uitzending is hier te zien. Ik heb genoten! Bovendien herhaalde de presentator nog even aan het einde dat de boekpresentatie op zaterdagmiddag in Appingedam is en dat iedereen welkom is!

Een gedachte over “Mooie uitzending op RTV Noord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.