Optreden in pop-up theater van Borgsweer

Het is lente en het festivalseizoen is alweer begonnen. Zo wordt op 10 en 11 mei voor de derde keer het pop-up theater Kleintje Borgsfeer georganiseerd in de boerenschuur op Borgsweer 12. En dit keer zijn Maike van der Kooij en ik erbij om te vertellen over onze schilderijen, boeken en vooral over ons gezamenlijke project Tussen de Dijken. Herinneringen aan het Ambonezenbosje.

Sowieso belooft dit een heel fijn festival te worden: klein, intiem en gezellig. Op vrijdag en zaterdag kun je er heerlijk eten en genieten van een avondvullend programma met muziek, cabaret, verhalenvertellers. Beide avonden beginnen om zes uur, met op vrijdag een driegangenmenu dat wordt gemaakt door Arjan Noot van Hotel Restaurant Termunterzijl. Op zaterdag verzorgen Buurman & Buurman een driegangenmenu in Italiaanse sferen. Het volledige programma is te vinden op de website van het festival.

De organisatoren van dit evenement vragen een entree van € 32.50 per persoon per avond of € 50 voor beide avonden. Tickets zijn hier te bestellen.

Tussen de Dijken is te koop bij de boekhandel of te bestellen bij Uitgeverij Passage. Op vrijdag 10 mei zijn Maike en ik aanwezig om de boeken te verkopen en uiteraard te signeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.