Weekendje Frankrijk

Toen mijn lieve schoonzus Mirjam en zwager Jeroen vorig jaar naar Frankrijk verhuisden, riep Mirjam: het is hier zo mooi, kom vooral lekker schrijven bij mij in de tuin. Dat heb ik dan ook gedaan afgelopen weekend.

En Mirjam had gelijk: het is er prachtig en toen maakte mijn lieve man ook nog deze Instagram-waardige schrijffoto van mij onder de ontluikende beuk. En wat ligt daar op mijn schoot? Nee, geen rode kater, maar mijn manuscript Zonderland dat bijna klaar is om terug te worden gestuurd naar mijn uitgever. Nog een keer de hele stapel doorlezen met een rood pennetje erbij, dan nog een keer op de computer. En dan nog een keer lezen.

Volgende week zit ik in het Drentse Witteveen in de Hof van Axen met een fijne groep schrijvers om me heen. Dan zet ik de puntjes op de i en stuur ik het manuscript terug naar Anton Scheepstra van Uitgeverij Passage. En dan? Dan hoop ik dat jullie in juni het boek kunnen gaan lezen! Ik houd jullie op de hoogte.

PS: Heb je Leegland nog niet gelezen? Geen probleem: het boek is nog altijd gewoon te koop bij de Uitgeverij en in de boekhandel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.