contract ondertekenen

Zonderland verschijnt op 27 augustus!

MarjanBrouwers

Eigenlijk had ik Zonderland eerder af willen hebben, maar fictie laat zich niet altijd dwingen. En, zoals Anton Scheepstra mij telkens op het hart drukte: liever goed dan snel. Maar nu is het dan toch zover: ik heb het manuscript teruggekregen met de opmerkingen en aanwijzingen van de onvolprezen redacteur Roos Custers. Daar ga ik de komende dagen mee aan de slag. En ik heb het contract getekend. Het is daarmee officieel: op zaterdag 27 augustus presenteren we Zonderland officieel. Tijd en plaats van de boekpresentatie volgen binnenkort! Voor nu ben ik supertrots om te melden dat het is gelukt! Zonderland komt eraan. Trots en blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.